Vind bog: Planterig hverdag

Enkle, lækre opskrifter og nærende mad til en sund, glutenfri, plantebaseret og sukkerfri livsstil.

Senest opdateret: torsdag 22. februar 2024

Janett Uhrenholt og Giselle Franci er mor og datter og begge uddannet inden for mad og sundhed og står bag bogen “Planterig hverdag”.

På egne kroppe har de erfaret, hvor stor en forandring den såkaldte GPS-kost kan afstedkomme i form af øget velvære, vægttab og farvel til oppustede maver, træthed, allergier og andre gener. Deres ønske er med denne bog at dele ud af alle de gode råd og opskrifter.

Med en stor kærlighed til friske og uforarbejdede råvarer har de skabt en række dejlige retter, som kan give kroppen det sundhedsboost, den fortjener.

Alt fra morgenmad, småretter, salater og aftensmad til juicer, dips, snacks og søde sager, som smager vidunderligt og er let at tilberede i hverdagen.

Om forfatterne

Janett og Giselle har i flere årtier arbejdet med kost, livsstil og sundhed og på egne kroppe opnået en stor erfaring i at transformere og opgradere deres sundhed med livsforandrende resultater.

De er begge uddannet lægecertificeret sundhedsvejleder, yogalærer og rawfood-kok. Dertil kommer masser af uddannelse og kurser inden for ayurveda, kost og sundhed samt mange års fælles arbejde i modebranchen med egen butik og webshop.

Vind bogen

Bogen “Planterig hverdag” er udkommet på Muusmann Forlag..

Den vejledende pris er 249,95 kroner. Du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og Faglige Seniorer udlodder sammen et eksemplar af bogen. 

Vinder er Hans Jakob Pihl, Klemensker.

Først publiceret: mandag 12. februar 2024
Artiklen er sidst opdateret torsdag 22. februar 2024 kl. 12:38

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.