Vind bog om din økonomi: Økonomi i den tredje alder

Det er rigtig smart at lægge en plan for sin pensionisttilværelse. Denne bog guider til gode økonomiske beslutninger.

Senest opdateret: torsdag 6. juni 2024

Bogen “Økonomi i den tredje alder” henvender sig til alle, der ønsker at forlade arbejdsmarkedet inden for de kommende år. Det gælder, uanset om man overvejer tidlig pension, efterløn eller folkepension.
 
Læseren føres gennem de overvejelser, der skal gøres først, og derefter gennemgås de planlægningsmæssige perspektiver.
 
Her får læseren mulighed for selv at beregne forskellige scenarier for henholdsvis tidlig pension, efterløn og folkepension i kombination med diverse pensionsordninger.
 
Herudover får læseren indsigt i, hvordan man sætter sin bolig i spil enten via boligstøtte, indefrysning af ejendomsskat eller boligstøtte som lån til andelsbolig. Sidste del af bogen guider læseren til at udføre planen i praksis.
 
Gennem indblik i og viden om de forskellige elementer, der har betydning for pensionisttilværelsen, hjælper denne bog den kommende pensionist med at tage kontrol over sin nye tilværelse. Fokus er på optimal planlægning og sammensætning af pensionsordninger, offentlige ydelser, frie midler og bolig. 

Om forfatteren

Ulrik Munk Yde er certificeret seniorrådgiver og har gennem 20 år arbejdet i finansbranchen, de seneste 15 år som seniorøkonomisk rådgiver, hvor fokus har været rådgivning af seniorer på vej på pension.

I dag er han ansat som forretningsudvikler og fagligt ansvarlig i et mindre pensionsselskab samt initiativtager til det nyoprettede ”Videnscenter for seniorer”, der har til formål at formidle viden om pension til seniorer.

Vind bogen

Økonomi i den tredje alder er udkommet på Muusmann Forlag i maj 2024.

Den vejledende pris er 199,95 kroner. Du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og Faglige Seniorer har sammen udloddet et eksemplar af bogen. 

Vinder er Marianne Bang Jensen, Randers SV.

Først publiceret: mandag 27. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret torsdag 6. juni 2024 kl. 12:44

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.