"I lovens navn" er Bent Isager-Nielsens fjerde bog.

Vind drabschefens nye bog: I lovens navn

Senest opdateret: onsdag 9. juni 2021

“Engang var det mig, der stillede spørgsmålene. Men jeg skal love for, at rollerne i dag er byttet rundt”.

Sådan indleder Bent Isager-Nielsen sin nye bog, “I lovens navn”, som netop er udkommet. I denne bog trækker han på sine egne erfaringer som efterforsker, drabs- og rejseholdschef samt politiinspektør, og fortæller om sager, han har været til at opklare, eller som han har fulgt fra sidelinjen helt op til i dag. Gennem utallige foredrag siden 2008 har Bent Isager-Nielsen hørt danskernes mange spørgsmål om lov, orden og kriminalsager, og det er på baggrund af den store interesse for hans arbejde, at bogens røde tråd at spundet.

Vind bogen

“I lovens navn” udkommer 10.juni, og vejledende udsalgspris er 250 kroner.

Forlaget Lindhard & Ringhof udlodder sammen med Faglige Seniorers nyhedsbrev tre eksemplarer af Bent Isager-Nielsens nye bog. Du kan deltage i konkurrencen på Faglige Seniorers Facebook-side HER eller ved at udfylde kuponen herunder.

Brian og Susanne fra Faglige Seniorer trækker tre vindere tirsdag 15. juni.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Først publiceret: mandag 7. juni 2021
Artiklen er sidst opdateret onsdag 9. juni 2021 kl. 13:48