flere vandre under corona

40 % flere er begyndt at vandre under corona-epidemien.

Kæmpe guide: Vandring i naturen hitter

Seniorer er blevet vilde med at vandre. Det er en nem og social måde at få motion på, og så får man en på opleveren i den smukke danske natur. Her er en kæmpeguide til alle de ting du skal vide for at vandre.

Senest opdateret: tirsdag 7. december 2021

Corona gav os ben at gå på!

Hvis man skal uddrage en positiv ting af de seneste halvandet år med corona, så må det næste være, at danskerne lært at vandre i naturen.

Mens forlystelsesparker og museer lukkede alle vegne, så strømmede danskerne ud i naturen i stedet. Hele 40% flere er begyndt at vandre, viser en undersøgelse, som Friluftrådet har lavet.

Især seniorerne har fundet ud af, at det er en nem, social og ukompliceret måde at få motion på, og så er det en motion, som bare bliver ved med at give og give.

Faglige Seniorer har gennem det seneste år skrevet en lang række artikler om de forskellige aspekter ved at vandre; lige fra hvilken slags vandresko, der er bedst, ruter og naturparker, overnatning, vandrebøger og meget mere.

Her er links til de mange artikler, som du kan fordybe dig i, hvis du vil have hjælp til at komme i gang med at vandre eller få inspiration til at komme nye stede hen.

Go’ læselyst!

Først publiceret: tirsdag 27. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret tirsdag 7. december 2021 kl. 09:10

Se, hvad vi ellers skriver om:

og
  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.