Ny bog i serien om vicekriminalkommissær Harbinder Kaur.

De blødende hjerters klub

Vicekriminalkommissær Harbinder Kaur er flyttet til London, hvor hun konfronteres med storbyens mørke sider, da en politiker bliver fundet død til en gammel elev-fest.

Senest opdateret: mandag 11. marts 2024

Harbinder er netop flyttet til storbyen, da et prominent parlamentsmedlem bliver fundet død til en gammel elev-fest fuld af prominente gæster – herunder en meget kendt skuespiller og en pop-stjerne.

Det viser sig samtidig, at en af hendes ansatte kriminalassistent Cassie Fitzherbert kendte offeret fra sin skoletid, og ikke nok med det – hun og offeret havde også en mørk hemmelighed til fælles: Sammen med en flok venner var de for mange år siden skyld i en anden elevs død.

Harbinder har også fået en ny roommate: Danske Mette som bander og fylder Harbinders tanker, selvom hun burde være optaget af sagen.

Om bogen

Krimien “De blødende hjerters klub” er tredje selvstændige bind i Elly Griffiths’ prisvindende serie om vicekriminalkommissær Harbinder Kaur.

Serien tæller også Døden mellem linjerne og Ekspert i mord, og bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Om forfatteren

Bogen er skrevet af Elly Griffiths, som er bedst kendt for sin populære bestsellerserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway.

Men forfatteren hedder egentligt Domenica de Rosa. Det er nemlig Elly Griffiths rigtige navn, og under det navn har hun også skrevet underholdende kærlighedsromaner, som forgår i Italien.

Vind bogen

“De blødende hjerters klub” udkom 20. september 2023 på Gads Forlag. Vejledende pris er 299,95 kroner og kan købes her.

Gads Forlag og Faglig Senior har sammen udloddet 3 eksemplarer af bogen.

Vinderne er Katy Madsen, Løsning, Bent Hansen, Lejre og Maja Andersen, Søndersø.

Først publiceret: mandag 25. september 2023
Artiklen er sidst opdateret mandag 11. marts 2024 kl. 09:50

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.