Vind bog: Det vilde USA – På roadtrip i nationalparkernes land

Med denne bog får du en guide på rejse gennem den enestående amerikanske natur med syv forskellige ruter, som kan følges enkeltvis eller kombineres på kryds og tværs.

Senest opdateret: torsdag 6. juni 2024

Bogen “Det vilde USA – På roadtrip i nationalparkernes land” stiller skarpt på området omkring Coloradoplateauet, som breder sig over Four Corners-staterne Arizona, Utah, Colorado og New Mexico.
 
USA-eksperten Michael Bo Christensen præsenterer syv forskellige ruter, som kan følges enkeltvis eller kombineres på kryds og tværs alt efter tid og eventyrlyst.
 
Her kommer vi både rundt om klassiske roadtrip-destinationer som Grand Canyon og Zion National Park og en række ukendte og hemmelige perler, som forfatteren deler eksklusivt med læseren.
 
Samtidig giver bogen et indblik i USA’s kontrastfyldte kultur og turbulente historie, når den anekdotisk dykker ned i baggrundshistorierne bag stederne og deres navne.
 
Blandt andet vil bogens læser måske fatte en særlig interesse for de mange danske emigranter, især mormoner, som har sat deres præg på det forjættede land, og hvis efterkommere lever her den dag i dag. 

Om forfatteren

Michael Bo Christensen er forfatter og en erfaren USA-guide. Han holder foredrag om sine rejser og er redaktør af rejsesitet Drivingusa.dk.

Han er ekspert i amerikanske nationalparker og færdes hjemmevant i USA’s områder for den oprindelige befolkning.

Vind bogen

“Det vilde USA – På roadtrip i nationalparkernes land” er udkommet på forlaget Turbine.

Den vejledende pris er 279,95 kroner. Bogen kan købes her. 

Forlaget Turbine og Faglige Seniorer har sammen udloddet et eksemplar af bogen. 

Vinder er Ketty Thorsteinsson, Stenløse.

Først publiceret: mandag 27. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret torsdag 6. juni 2024 kl. 12:55

  • Gå ikke glip af nyheder fra Faglig Seniorer

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.